Forstør din penis
med 7,5 cm !!!

Det er ikke sandt, at størrelse
ikke betyder noget!!!


Ifølge de nyeste undersøgelser,
har mere end 33,8% af de
kvindelige svarpersoner vaginale
orgasmer, når de dyrker elskov med
mænd der har en større penis.Er der en sikker måde at forstørre en penis på?


Det er umuligt at forstørre en penis mekanisk. Stol ikke på effektiviteten af forlængere eller pumper, bliv ikke opmuntret til at få en operation. Alt dette vil ikke gøre din penis længere - men kan derimod medføre smerte ved erektion.


XtraSize er et supplement som påvirker huleagtige legemer inde i din penis, og forstørrer optagelsen. Takket være det, svulmer penissen og den bliver længere end før supplementet blev taget. Effekten er, at den er bredere, tykkere og erektionen er mere intens.

John før og efter...

Se her hvordan jeg ændrede mit liv

Jeg hadede min lille penis! Jeg besluttede mig for at ændre den!

Kunne jeg klare det?

Hvad forårsager en naturlig erektion?


En penis består af to huleagtige legemer og en svampeagtig samling som udgør penissens hoved. Erektion sker når disse legemer fyldes med blod, takket være et højere blodtryk og ophidselsen. Når disse legemer fyldes med blod, begynder de at udvide sig inde i penissen, og forstørrer størrelsen.
Ved erektion fylder din organsisme de huleagtige legemer med blod for at fuldende den maksimale kapacitet. Det er sundheden af det huleagtige legeme som kontrollerer størrelsen af din penis ved erektion mere end enhver ande.

KUNDERNES MENINGER

Dave, 43, Canada

Jeg driver selvstændig virksomhed og derfor er jeg tit ude at rejse. Når jeg kommer hjem til konen og vi dyrker sex, ønsker jeg at give hende den bedste orgasme, hun nogensinde har haft. Med XtraSize har jeg overhovedet intet problem med det.

Erik, 33

Fysiske øvelser og den rigtige ernæring er nødvendige til den gode almene helbredstilstand. Hver personlig træner vil fortælle dig det. Men lige meget hvor mange grøntsager du spiser og hvor mange armbøjninger du laver, vil ikke noget forbedre dit seksuelle liv så nemt og effektivt som XtraSize.

XtraSize indeholder kun naturlige ingredienser. Den indeholder:

  • L-Arginine HCl / L-Lysine HCl: Denne aminosyre er nødvendig i kroppen for at syntetisere kvælstofoxid som sætter arteriesystemet i stand til at bevare sin elasticitet og dermed mildner forhøjet blodtryk hos visse personer.Den støtter udskillelsen af hormoner i kroppen – blandt andet af væksthormonet, og derved bidrager til penissens forstørrelse og gode vaskularisation.

  • Muira Puama: Bark og rødder bliver anvendt til behandling af impotens- og erektionsproblemer. Marapuama bliver betragtet som et naturligt elskovsmiddel, der øger seksualdriften.

  • L-Carnitine Fumarate: Fremmer sund fedt metabolisme, iltning af hjertemuskulaturen og forbedrer træning ved høj intensitet. Det giver både support til energiproduktionen og kardiovaskulærfunktionen udover at bidrage med en stabil form for carnitin.

  • Pumpkin: Er en sund fiberkilde og kan hjælpe med at dæmpe appetitten; prostata og seksuel præstationsevne forstærker.

  • Maca Tuber: Øger testosteronniveauet hos mænd. Det indeholder et udvalg af trace mineraler bl.a jern, kobber og jod såvel som saponiner og alkaloider.

  • Cranberry: De er begge milde vanddrivende og antiseptiske midler, der hjælper med at holde blæren og urinvejene sunde og bakteriefri.Køb XtraSize nu!!!

Dr. Aaron Gale anbefaler