Forstør din penis
med 7,5 cm !!!

Det er ikke sandt, at størrelse
ikke betyder noget!!!


Ifølge de nyeste undersøgelser,
har mere end 33,8% af de
kvindelige svarpersoner vaginale
orgasmer, når de dyrker elskov med
mænd der har en større penis.En pille om dagen er nok til at gøre din penis bredere og tykkere!!!


XtraSize er et supplement til mænd i alle aldre. Når du begynder at bruge det, behøver du ikke at ændre livsstil. I et forløb kan du drikke alkohol og benytte andre supplementer eller slankeprodukter.


En gang dagligt efter morgenmad skal du tage en XtraSize pille. De første forandringer vil blive synlige allerede efter et par dage. Forsæt forløbet for at få den tilfredsstillende størrelse af din penis. Du kan få op til 7,5 cm mere.

John før og efter...

Se her hvordan jeg ændrede mit liv

Jeg hadede min lille penis! Jeg besluttede mig for at ændre den!

Kunne jeg klare det?

1. Kan man drikke øl og andre alkoholiske drikkevarer samtidig med behandlingen?

Ja. Dog tilrådes det at udvise mådeholdenhed. Der er ingen kontraindikationer mellem Xtra Size og alkohol.

2. Hvor lang tid vil der gå inden jeg modtager mine varer?

Ordrerne placeret før kl. 10:00 sendes samme dag. I nogle tilfælde vil din ordre dog udføres inden for 48 timer. Hvis du bor i Danmark og har valgt Prioritetspost kan du regne med, at du modtager den bestilte vare inden for 1-2 dage. Hvis du bor i et andet land, afhænger leveringstiden af kontinentet du bor på. I Europa kan man som regel regne med 10 arbejdsdage, og i de øvrige verdens regioner - 3-4 uger.

3. Hvorfor blev mit kort afvist?

Det kunne være af flere årsager. For det første er det muligt, at du indtastede en anden adresse i ordren end adressen, som du havde angivet i banken. Begge adresser skal være ens. Tjek dit bankudtog og prøv at indtaste adressen igen. Hvis du stædigvæk ikke kan autorisere kortet, tilråder vi, at du kontakter kortets udsteder og får problemmet afklaret. En gang imellem blokerer banker for internettransaktioner for din sikkerheds skyld. I så fald er udførelse af internertransaktioner først mulig efter at man kontakter kortets udsteder og købet bliver individuelt verificeret og autoriseret.

4. Hvor længe skal man bruge Xtra Size?

For at opnå de bedste resultater tilråder vi at fortsætte behandlingen indtil man i alt har brugt 3 - 4 pakker.

5. Giver Xtra Size varige resultater?

Ja, resultaterne forbliver de samme også efter endt behandling med Xtra Size. Dog tilrådes det at en gang imellem gentage behandlingen for at intensivere det opnåede resultat.

6. Giver Xtra Size bivirkninger?

Nej! Xtra Size er et absolut naturligt og sikkert kostsupplement, der kan købes uden recept.

7. Hvordan skal Xtra Size bruges?

Tag 1 pille dagligt efter et måltid med et glas i mindst 90 dage. Du kan også indtage en pille til cirka 30 minutter før samleje for at direkte øge dit potentiale. En enkeltbeholder indeholder 60 kapsler, der svarer til 2 måneders anvendelse.

8. Hvad vil Xtra Size give dig?

Takket være anvendelse af Xtra Size kommer du til at øge din seksuelle tilfredshed og din seksuelle drift, få en stærkere og længere erektion samt have meget mere selvtillid.

9. Hvordan virker Xtra Size?

Xtra Size er en klinisk testet formel, som anbefales til forstærkelse og forstørrelse af din penis og som stimulerer blodtilstrømning til penissen ved varigt at fylde og udvide blodkarrene med navnet "Corpora Cavernosa" – cavernøse legemer. Efter en længere behandling medfører det fortykkelse og forlængelse af penissen samt giver en mere intensiv erektion.

10. Hvad er Xtra Size?

Xtra Size er et naturligt kostsupplement, anbefalet af læger, som påvirker penissens størrelse og længde og er i stand til at gøre din penis 30% større og tykkere, øge din seksuelle præstationsevne og seksuelle drift.

Køb XtraSize nu!!!KUNDERNES MENINGER

Dave, 43, Canada

Jeg driver selvstændig virksomhed og derfor er jeg tit ude at rejse. Når jeg kommer hjem til konen og vi dyrker sex, ønsker jeg at give hende den bedste orgasme, hun nogensinde har haft. Med XtraSize har jeg overhovedet intet problem med det.

Erik, 33

Fysiske øvelser og den rigtige ernæring er nødvendige til den gode almene helbredstilstand. Hver personlig træner vil fortælle dig det. Men lige meget hvor mange grøntsager du spiser og hvor mange armbøjninger du laver, vil ikke noget forbedre dit seksuelle liv så nemt og effektivt som XtraSize.